2011. április 1., péntek

Jimmy Choo, a cipők életrekeltője

Jimmy Choo 1961-ben született Malajzában, egy cipőkészítő családban, nem véletlen tehát, hogy első lábbelijét 11 évesen készítette el. Mielőtt berobbant a divatiparba takarítóként, vagy éttermekben dolgozott, hogy finanszírozni tudja tanulmányait. Az iskola után rövid idővel sikereket ért el a divatszakmában.




Jimmy Choo elsősorban szépen kidolgozott cipőiről híres, amelyek világszerte ismertek. Kétlem, hogy lenne olyan Nő, aki nem ismerné a nevét. Cipői a luxusmárkák közé tartoznak. Elég drága a cipő, de szerintem minden pénzt megér, ha úgy bújhatsz bele egy magassarkúba, hogy úgy érzed, mint a mennyországba lennél, hiszen azért azt beismerhetjük, hogy a magassarkúk nem kényelmükről ismertek, de Jimmy Choo cipői ezt megcáfolják.






Mára a cipők mellett táskák, napszemüvegek és parfümök is bővítik a kínálatot a luxusból. Az alapítókat az innovativitás, újítás vezérli, persze mindezt a klasszikus eleganciával és szépséggel összeegyeztetve. Kreatív csapatukkal járják a világot, hogy inspirációkat szerezzenek új modelljeikhez.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése